Hoppa till sidans innehåll

Egen men inte ensam

Bli lycklig – starta eget tillsammans med oss!

Är du konsult inom IT, IoT, projektledning eller verksamhetsutveckling - som anställd eller ensam i eget bolag? Det var vi också, tills vi hittade det här alternativet, mitt emellan anställning och eget företagande. En kombination av det bästa från bägge – utan nackdelarna.

Här finns friheten och självförverkligandet från eget företagande och tryggheten och gemenskapen från en anställning. Vi har utvecklat vår modell under mer än 30 år och känner att vi är det solklara valet för dig som vill vara egen men inte ensam.

Bestäm allt själv

Hos oss är du entreprenör och egenföretagare och fattar själv alla viktiga yrkesmässiga beslut. Vilka uppdrag du vill du jobba med, hur du vill utvecklas, vilka utbildningar du vill gå.

Vi stöttar dig i det du vill och hjälper till om du behöver sparring i din idéutveckling, oavsett om det gäller uppdrag, karriär eller affärsidéer som du vill förverkliga.

Förverkliga affärsidéer hos Kvadrat

Utforma ditt eget upplägg

Du får helt nya förutsättningar för balans och lycka i livet. Vill du arbeta halvtid, mer än heltid, mer jämna veckor och mindre ojämna veckor? Hemifrån eller från utlandet?

Med rätt kund och uppdrag finns inga begränsningar. Hos oss kombinerar du ditt arbete med det du vill eller behöver ägna din tid åt, oavsett om det är familjeliv, resor, elitidrottande eller startup-projekt.

Hur fungerar Kvadrats affärsmodell?

Var med i en professionell gemenskap

Gemenskap tillsammans med andra gör livet mycket bättre, roligare och mer meningsfullt. Hos oss har du ett professionellt vardagsrum där du ses, umgås och nätverkar med likasinnade.

I flödet av gemensamma events, resor, roliga och intressanta aktiviteter – både sociala och kompetensutvecklande – hittar du guldkanterna i ditt yrkesliv samtidigt som du utvecklar din karriär och får nya vänner.

Gemenskap är viktigt för lyckan

Kontakta oss

Är du en duktig och driven yrkesmänniska som vill få bättre förutsättningar att styra ditt liv ska du inte tveka att ta kontakt med oss. Vi ser till att rätt person rätt person hos oss hör av sig till dig – och vi kommer inte att dela dina uppgifter med någon annan.

Fyll i dina uppgifter här nedan!

Ladda upp ditt CV i formatet doc, docx, ppt eller pdf.


 

Gör lyckotestet

2019 tog vi hjälp av undersökningsföretaget Novus för att skapa ett lyckoindex för Sveriges konsulter. Undersökningen visade att konsulter i allmänhet mår relativt bra, särskilt de som är sina egna. Åtta av tio egenföretagare hamnade i klasserna ”euforiska eller lyckliga”. Endast fem av tio upplever samma lycka om de är anställda.

Mest glädjande för oss är att Kvadratare visade sig vara lyckligast av alla. Vårat lyckoindex var 88 av 100 möjliga poäng. Fristående egenföretagande konsulter landade på 79 och anställda konsulter på 78.

Det kändes bra för vi hade redan börjat använda vår tagline "Sveriges lyckligaste konsulter". Undrar du hur du hade placerat dig i lyckotestet? Du kan testa hur du ligger till med precis samma frågor var med i Novus undersökning här nedan.

Till lyckotestet

Beställ boken om Kvadrat

Känner du att du vill veta mer innan du tar kontakt? Du hittar förstås det mesta här på vår webbplats, men om du vill ha "the full story" med hela bakgrunden och drivkrafterna bakom företaget Kvadrat beställer du ett kostnadsfritt exemplar av Kvadratboken. Skriven av Kvadrats grundare, Thomas Kjelldorff, och baserad på en sann historia.

Boken bygger upp förståelse för den kraft som finns i att jobba som fri konsult, men tillsammans – i ett ömsesidigt utbyte – med en massa andra duktiga, energiska och goda människor.

Beställ boken om Kvadrat

Kvadrat i siffror

 • 503

  Konsulter, kollegor och kompisar

 • 346

  Kunder senaste året

 • 4,6/5

  Kundnöjdhet sedan 2007

Vision

Världens lyckligaste yrkesmänniskor

Branscher

 • Bank och försäkring
 • Offentlig sektor
 • Digitala produkter
 • Telekom
 • Utbildning/forskning
 • Medtech
 • Automotive
 • Retail
 • Logistik
 • Återvinning